Soundcloud pentru iOS si Android primeste un update

26

Soundcloud a lansat o actualizare pentru aplicatiile iOS si Android. In ceea e priveste varianta pentru Android, schimbarile sunt mici, insa in cazul versiunii pentru iOS schimbarile sunt importante, in special pentru cei care folosesc aplicatia pe iPad.

 

Utilizatorii iPad care fac update la noua versiune Soundcloud vor avea parte de o interfata noua, similara cu cea care exista deja in cazul iPhone-urilor. Aspectul este unul curat, iar interfata este usor de folosit si a scapat de butonul de inregistrare. Cei care vor sa faca inregistrari, vor trebui acum sa foloseasca o alta aplicatie care sa suporte continutul Soundcloud. Desigur, acest lucru poate ca nu este pe placul unora dintre utilizatori, insa cu siguranta actualizarea aduce o navigare mai buna in cazul cautarii de continut, dar si posibilitatea de creare de playlist-uri si colectii. Intr-o postare pe blogul oficial, Soundcloud a clarificat faptul ca versiunea 3.7.1 a aplicatiei se concentreaza, in primul rand, pe imbunatatiri la nivelul aspectului.

 

In ceea ce priveste noua aplicatie Soundcloud pentru Android, aceasta va aduce cateva elemente noi pentru proprietarii de dispozitive cu sistem de operare Android Lollipop – vor exista schimbari la nivelul aspectului si a fost adaugat suportul pentru notificari. De asemenea, imaginea de coperta a albumului va deveni incetosata atunci cand muzica este oprita si a fost introdusa o noua integrare cu Facebook. In plus, s-a adaugat pachetul lingvistic de franceza in cazul traducerilor, iar utilizatorii Samsung care detin dispozitive cu sistem de operare Android 4.2.2 nu vor mai avea parte de brese la nivelul functionarii, atunci cand se logheaza.

 

Πηγή: Slashgear