Sony Yuga – inca un concurent pe circuitul phabletelor

33

Se pare ca nisa phabletelor prezinta un potential ridicat in ceea ce ii priveste pe producatori. Dupa ce Huawei si ZTE si-au prezentat intentia de a intra pe piata phabletelor, a venit si randul celor de la Sony sa isi incerce norocul.

Sony Yuga, cunoscuta si ca C6603, devine iarasi subiect de stiri cu ajutorul unor fotografii scapate intentionat. Specificatiile tehnice incep sa se contureze din ce in ce mai bine dupa ce acum cateva saptamani au fost dibuite prin intermediul unor rezultate de benchmark.

Astfel, Yuga are un ecran de 5 inch cu rezolutie 1080p, si se zvoneste ca va fi varful de gama al japonezior in 2013. Din fotografiile suedezilor de la Android-Schweiz, se distinge telefonul cu finisaje transparente fata-spate, si un buton de pornire/oprire dificil de ratat.

 Yuga-Leak-01-900-90

Telefonul sigilat, se pare, in carcasa din sticla nu va permite accesul la baterie, insa portalul suedez sustine ca Yuga va dispune de slot pentru card microSD si port HDMI. Sistemul de operare rulat, Android 4.1.1 Jelly Bean deja nu mai este o noutate cum nu sunt nici procesorul de 1,5 GHz cu patru nuclee sau RAM-ul de 2GB ce il pun pe acceasi treapta cu Note II si Nexus 4.

 Yuga-Leak-02-900-90

Informatii despre data lansarii sau pret inca nu sunt disponibile, dar daca Yuga nu este o naluca, el va fi prezent la CES 2013 sau la MWC Barcelona.

Sursa: techradar.com