Sony Xperia Z1 Mini va fi echipat cu un ecran HD de 4.3 inci si va rula Android 4.2.2

15

Sony se pregateste  sa lanseze un nou smartphone care se va numi Xperia Z1 Mini si care va concura cu Samsung Galaxy S4 Mini si HTC One Mini. Noul smartphone al celor de la Sony va veni in patru variante distincte de culori, negru, alb, roz si verde si va urma aceeasi linie de design ca Xperia Z1.

Sony Xperia Z1 Mini va rula sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, va avea o grosime de 9.4 milimetri si va fi alimentat de un procesor quad-core de 2.2 GHz Qualcomm Snapdragon 800. In plus, smartphone-ul va beneficia de o memorie RAM de 2 GB si 32 de GB spatiu de stocare. La fel ca si Galaxy S4 Mini, Xperia Z1 Mini va fi echipat cu un ecran HD de 4.3 inci care va oferi o rezolutie de 1270 x 720 de pixeli. Display-ul smartphone-ului va incorpora tehnologia Sony Triluminos screen si promite culori mai vibrante si o claritate mai mare decat ecranele dispozitivelor concurente.

De asemenea, smartphone-ul Sony Xperia Z1 Mini va avea, ca si Xperia Z1, certificare IP58 ceea ce inseamna ca a fost special conceput sa fie rezistent la praf si apa. Desi in presa inca nu au aparut speculatii cu privire la camera foto al noului dispozitiv Sony, se asteapta ca smartphone-ul sa fie echipat cu o camera foto de 20.7 megapixeli, la fel ca si predecesorul Xperia Z1.

Sony nu a facut, inca, niciun comentariu cu privire la zvonurile despre lansare. Este de asteptat ca smartphone-ul sa devina disponibil in Japonia incepand cu 10 octombrie, insa nu exista o data exacta cand dispozitivul va ajunge si in Europa.

Πηγή: The Inquirer