Sony Xperia XZ Pro, așteptat la MWC 2018, cu dotări de top și un preț de peste 900 de dolari

- Adrian Ungureanu
757

Se pare că următorul vârf de gamă de la Sony va fi modelul Xperia XZ Pro, așa cum a fost Xperia ZX Premium anul trecut, la ediția MWC 2017.

Xperia XZ Pro este și așteptat la același eveniment ce are loc în fiecare an în Barcelona, la Mobile World Congress (MWC) 2018. Au apărut și câteva informații pe căi neoficiale despre acest telefon.

Se pare că va avea un ecran de 5,7 inci, cu rezoluție 4K, cu rame foarte subțiri și cu o formă ceva mai înaltă, adică e foarte posibil să aibă format 18:9.

La interior este așteptat un procesor Snapdragon 845, cel care va echipa majoritatea flagship-urilor din acest an, 6GB memorie RAM și 128GB spațiu de stocare intern.

Camera foto principală va avea doi senzori, unul de 18MP și unul de 12MP, în timp ce camera pentru selfie-uri va avea un senzor de 13MP.

Nu în ultimul rând telefonul va fi alimentat de o baterie de 3.420mAh și va fi rezistent la apă și praf având certificare IP68.

Cât despre prețuri, zvonurile din China sugerează că prețul pentru piața locală ar fi fost stabilit la 6.000 de yuani, adică în jur de 931 de dolari sau 760 de euro.

Cel mai important aspect, însă, și de urmărit, este acela dacă Sony va renunța sau nu la vechiul său design și va alege să vină cu un telefon care să nu mai semene deloc cu modelele lansate în ultimii ani.

No posts to display