Sony Xperia Honami va fi lansat pana la sfarsitul lunii septembrie

22

Sony Xperia i1 Honami, cameraphone-ul pe care l-am vazut de cateva ori in imagini neoficiale, a ajuns si la comisia federala de comunicatii (FCC), asociatie americana care aproba terminalele mobile si le testeaza inainte de lansare. Conform raportului publicat de asociatia americana de comunicatii, noul terminal va fi anuntat pana pe 30 septembrie si va fi disponibil in magazine incepand cu prima saptamana a lunii octombrie.

Specificatiile asteptate pentru Xperia i1 Honami includ un ecran triluminous full HD de 5 inch, un procesor Quad Core Snapdragon 800 de 2,2 GHz, 2GB de RAM, memorie interna de 16 GB care paote fi extinsa cu card microSD, baterie de 3000 mAH si Android 4.2.2 Jelly Bean preinstalat.

Terminalul va fi rezistent la apa si praf si va oferi suport GSM, LTE, NFC si conectivitate Wi-Fi. Camera Xperia Honami este cea care va face diferenta pe piata smartphone-urilor, cu 20,7 megapixeli,lentile Sony G si procesare de imagini BIONZ, va fi cu siguranta prima optiune a utilizatorilor care sunt pasionati de fotografie.

Πηγή: TechKiddy