Sony spune ca preturile pentru jocurile digitale PS4 ar putea scadea in Europa, inaintea lansarii

  10

  Sony a incercat sa linisteasca temerile cu privire la preturile mari pentru jocurile destinate consolei PlayStation 4. Dupa ce Electronic Arts a stabilit pretul pentru jocurile, in variantele digitale, Battlefield 4 si FIFA 2014 la 103 dolari, Sony a declarat pentru o publicatie de profil ca a activat deja reteaua PlayStation Network pentru a putea efectua teste si a stabili preturi in functie de regiuni.

   

  Toate aceste lucruri se intampla inaintea lansarii consolei PlayStation 4 care va fi pusa in vanzare vineri, 29 noiembrie. Spre deosebire de consola Sony, jocurile pentru consola Xbox One sunt ceva mai ieftine. Ambele titluri mentionate mai sus, Battlefield 4 si FIFA 2014, costa 90 de dolari in variantele lor pentru Xbox One. Totusi, schimbarile anuntate de Sony vor aduce, probabil, ambele categorii de jocuri la aproximativ acelasi nivel de pret.

   

  Desi Sony a avertizat utilizatorii ca “nimic aflat in PlayStation Network nu este inca sigur” inaintea lansarii, acestia pot totusi sa isi comande jocurile pentru PlayStation 4, daca sunt atat de nerabdatori. Daca ati inregistrat deja o comanda, apoi Sony a scazut pretul acelui joc, compania promite sa va dea inapoi diferenta.

   

  Πηγή: Engadget