Sony SmartWatch 2 va fi comercializat din Septembrie

15

Sony si-a prezentat in Iunie al doilea val de ceasuri inteligente, SmartWatch 2. Data de la care acest nou produs va fi disponibil nu fusese anuntata dar unii comercianti, printre care si reteaua britanica de magazine Clove, anuntau ca vor onora comenzile luna aceasta.

Sony a calmat in cele din urma spiritele si a fixat data de 9 Septembrie pentru lansarea pe piata a ceasului, spre dezamagirea clientilor Clove.

SmartWatch 2 este rezistent la apa si praf, primind certificarea IP57, la fel ca toata linia de gadgeturi Sony lansate anul acesta. Ceasul imprumuta liniile de design ale dispozitivelor Xperia si are deja 200 de aplicatii ce il asteapta. SW2 dispune de standardele de comunicare Bluetooth 3 si NFC cu ajutorul carora se poate conecta la orice telefon cu Android 4.0 sau mai nou. Ecranul ceasului poate afisa informatii despre apelant, ofera controale pentru respingerea sau receptionarea apelurilor, poate fi utilizat ca telecomanda pentru camera telefoanelor si anunta purtatorul cand apar noutati pe Facebook sau Twitter.

Sony SmartWatch 2 va fi disponibil incepand cu 9 Septembrie la pretul de 140 Euro.

Πηγή: phonearena