Sony si Foo Fighters devin parteneri pentru a promova Hi-Res Audio la nivel global

25

Sony si Foo Fighters au incheiat un parteneriat pentru a livra si promova continut premium High-Resolution Audio pentru audiofilii din intreaga lume.

 

Foo Fighters aniverseaza 20 de ani de la debutul formatiei in 1995, cand au lansat primul lor album. Formatia legendara a devenit de-a lungul timpului una dintre cele mai populare atractii de pe stadioanele si arenele din intreaga lume, avandu-i in componenta pe Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett si Pat Smear. Foo Fighters a vandut peste 20 milioane de albume si a castigat un numar impesionant de premii, printre care 11 Grammy-uri. Foo Fighters s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin lipsa compromisurilor la nivelul calitatii audio si prin inregistrarea melodiilor la cele mai inalte standarde audio in Studiourile 606 pe care le detin, sau in alte studiouri celebre in care au inregistrat si cel mai recent album, Sonic Highways.

 

Intre timp, Sony si-a diversificat gama de produse compatibile cu formatul Hi-Res cu ajutorul tehnologiilor audio de ultima generatie si prin colaborari cu artisti din intreaga lume care contribuie la popularizarea formatului Hi-Res. In Romania, Sony colaboreaza in acest sens cu formatia Byron, care inregistreaza primul album al unei trupe romanesti in format Hi-Res in celebrul studio Windmill Lane Recording Studios din Dublin.