Sony Romania a prezentat noua serie Vaio si cea mai subtire tableta cu Windows 8, Vaio Tap 11

13

Sony Romania a prezentat astazi noua colectie de dispozitive Vaio, adresate sezonului toamna-iarna 2013. Noua gama cuprinde laptop-uri, ultrabook-uri si o tableta, echipate cu procesoare Intel de ultima generatie, display Triluminos, NFC si Windows 8.

 

Principala caracteristica a laptop-urilor Vaio Fit multi-flip este design-ul inovator ce permite utilizarea acestora pe post de tableta, in mod Viewer (cu ecranul indreptat spre “exterior”) sau clasic. Acestea au o constructie solida, carcasa realizata din aluminiu, ecran tactil fullHD cu tehnologie Triluminos pentru culori superbe (parol), camera de 8MP cu senzor Exmor RS pentru PC, sunet ClearAudio+ si conectivitate via NFC pentru redarea sunetului in castile sau boxele compatibile.

 

Noile Vaio Fit A sunt echipate cu noile procesoare Intel Haswell, stocheaza pe SSD-uri, HDD-uri sau hibride, au tastaturi iluminate, Windows 8 si display-uri cu diagonala de 13,2 sau 15,5 inch.

 

Seria Vaio Fit A va fi disponibila in Romania din luna Noiembrie si are preturi cuprinse intre 4500 si 6500 de RON.

 

A doua jucarie prezentata astazi de Sony este cea mai subtire tableta cu Windows 8. Vaio Tap 11 masoara 9,9mm grosime, cantareste 830 de grame si poate fi conectata la o tastatura wireless de toata frumusetea. Tastatura poate fi atasat magnetic, comunica prin bluetooth si poate servi drept protectie pentru ecranul tabletei. Display-ul masoara 11,6inch pe diagonala si foloseste tehnologia Triluminos. Tap 11 are procesor Intel Pentium, 4GB de RAM, SSD de 128GB, camere de 8MP si 1MP cu senzor Exmor RS, respectiv Exmor R.

 

Sony Vaio Tap 11 va ajunge in magazine luna viitoare, imbracata in alb si cu un pret estimativ de 4000 de RON.