Sony pregateste noi modele Xperia pentru lansarea la CES 2017

472

Sony pregătește două noi modele Xperia pentru lansarea la CES 2017 Las Vegas, târgul de electronice din ianuarie la care se trasează principalele tendințe ale anului în materie de gadgeturi. Cei de la Sony nu au avut mare succes cu noul Xperia XA, dar au refăcut design-ul mai agresiv, au dotări hardware mai bune, ar putea avea succes cu noile modele. Lansările oficiale sunt pe 4 Ianuarie, ne regăsim aici pentru toate noutățile atunci.

Ce se observă din primele imagini este desgin-ul agresiv, camera foto pe spate relativ similară și un port de alimentare USB 3.1 Type-C. Există și zvonuri privind dotările tehnice, destul de bune. În general Sony stau deoparte legat de războiul specificațiilor, dar nu putem spune că Xperia este slab dotat. De data asta procesorul este Qualcomm Snapdragon 820, iar dimensiunile ecranelor sunt de 5.2 inch și 5.5 inch.

Deocamdată avem doar pozele și numele de cod Sony G3121 și G3112. Oamenii comentează că ar trebui să aibă măcar Snapdragon 821 dacă nu modelul nou Snapdragon 835. Dar 820 este un procesor foarte bun, fiabil, fără probleme și care va fi mai accesibil la anul.

Sony a anunțat că prima lor conferință de presă oficială de la CES 2017 va fi pe 4 ianuarie, așa că nu mai avem foarte mult de așteptat.

Πηγή: ANDROID SOUL