Sony PlayStation 4 acum disponibil in SUA si Canada

38

Astazi este ziua pe care fanii consolei PlayStation 4 o asteptau cu nerabdare – consola s-a lansat oficial si a fost pusa in vanzare in Statele Unite si Canada. Totusi, daca doritorii nu au facut deja o comanda prealabila, le va fi foarte greu sa mai gaseasca vreo consola la punctele de vanzare. Cei mai multi dintre retaileri au permis achizitia inca de azi-noapte.

 

Exista, insa, rapoarte care sugereaza ca anumite magazine au pastrat un stoc limitat de console PlayStation 4 pentru cei care nu au facut precomanda, mai ales ca stocurile precomandate s-au terminat deja cu saptamani in urma. Este posibil ca si pe site-ul Ebay sa fie utilizatori care incearca sa faca bani de pe urma consolelor precomandate si sa le vanda doritorilor mai putin norocosi.

 

Sony PlayStation 4 se comercializeaza atat in Canada cat si in Statele Unite la pretul de 399 de dolari. Dispozitivul vine dotat cu 20 de jocuri dezvoltate atat de Sony cat si de alte companii. Este de asteptat ca pana la sfarsitul anului sa fie disponibile 30 de jocuri pentru consola PlayStation 4.

 

“Lansarea de astazi reprezinta un punct de referinta pentru noi, toti cei de la PlayStation, pentru partenerii nostri din industrie, dar cel mai important pentru fanii care sunt extrem de pasionati de jocuri”, a declarat Andrew House, presedintele Sony. “Cu o putere deosebita, puternice capabilitati sociale si functii unice de tip ecran secundar (n.r – second screen), PlayStation 4 dovedeste telul nostru nezdruncinat de a livra o experienta de joc fenomenala care va modela industria de gaming in urmatorii ani”, a mai continuat oficialul Sony.

 

Printre jocurile care sunt deja disponibile pentru consola PlayStation 4 se numara Assassin’s Creed IV: Black Flag, NBA 2K14, Battlefield 4, FIFA 2014, Madden NFL 25, Need for Speed Rivals si NBA LIVE 2014.

 

Πηγή: Slashgear