Sony lucreaza la un nou smartphone Xperia cu ecran de 4.6 inci

25

Un nou model de smartphone Sony a aparut pe site-urile de benchmark si poarta numarul de E5663. Deocamdata nu este clar daca dispozitivul va fi urmatorul Xperia Z4 Compact sau Xperia Z3+ Compact, dar specialistii sunt de parere ca este vorba despre un model nou, cu specificatii de dispozitiv compact.

 

Datele furnizate de testele benchmark releva ca smartphone-ul este dotat cu un ecran de 4.6 inci si ofera rezolutie 1080p. De asemenea, gadget-ul este alimentat de un procesor MediaTek MT6795 de 1.9 GHz, are o memorie RAM de 3 GB, iar capacitatea de stocare este de 16 GB, dar cel mai probabil va putea fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie. Camera foto este una de 21 de megapixeli, in timp ce camera frontala are o rezolutie surprinzator de mare – 13 megapixeli.

 

Cei de la Xperia Blog au facut o serie de deductii bazate pe numarul modelului si sugereaza ca cifrele “63” din coada sunt un indiciu ca acest dispozitiv ar putea fi comercializat doar in India. Din acest punct de vedere, locul in care au aparut datele de benchmark pare sa confirme presupunerea specialistilor, intrucat datele au fost postate intr-o baza de date a unui site indian care se ocupa de importuri.

 

Πηγή: PocketNow