Sony lanseaza Xperia E4 cu Android 4.4.4 KitKat

77

Sony a lansat recent noul smartphone Xperia E4. Acesta ruleaza sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat si este dotat cu un ecran IPS LCD de 5 inci care ofera o rezolutiie de 960 x 540 pixeli.

 

Procesorul care alimenteaza Xperia E4 este un quad-core MediaTek de 1.3 GHz. La nivelul software-ului, Sony a adaugat si interfata specifica companiei, iar utilizatorii se bucura de teme personalizabile, tehnologie de realitate augmentata la nivelul camerei si o aplicatie Sony numita PartyShare care are drept scop impartasirea de muzica prin intermediul conexiunii Wi-Fi Direct. Xperia E4 are o memorie RAM de 1 GB, iar capacitatea de stocare este de 8 GB, dar poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD. Bateria de 2.300 mAh ofera o autonomie de doua zile, sustin cei de la Sony.

 

La nivelul design-ului, Xperia E4 aminteste putin de iPhone 3GS. Ecranul cu care compania a dotat dispozitivul este rezistent la zgarieturi, iar inelul din jurul camerei este din otel inoxidabill. Camera foto in sine este una de 5 megapixei, iar camera frontala este una de 2 megapixeli.

 

Sony Xperia E4 se va vinde la un pret budget, insa cei de la Sony nu au dat publicitatii un pret oficial. Compania a precizat, insa, ca smartphone-ul va avea capacitati dual-SIM si va fi disponibil in mai multe variante de culori.

 

Πηγή: The Inquirer