Sony lanseaza un nou update de firmware pentru dispozitivele Xperia Z1 si Z Ultra

12

Sony a inceput distribuirea unui update pentru firmware-urile sistemelor de operare de pe dispozitivele Xperia Z1 si Xperia Z Ultra. Aceasta actualizare aduce imbunatatiri pe toate nivelurile, de la camera pana la display si autonomia bateriei.

Pentru smartphone-ul Sony Xperia Z1, update-ul de firmware va aduce un algoritm imbunatatit al camerei foto si o performanta de ansamblu mai mare. In plus, compania a adus modificari si platformei Smart Social Camera, modificari care produc efecte pozitive la nivelul performantei pentru functii ca Burst Mode, Superior Auto, AR Effect si Sweep Panorama. In ceea ce priveste modificarile pentru Xperia Z Ultra, Sony a optimizat sensibilitatea touchscreen-ului, ceea ce face ecranul sa raspunda mult mai rapid si mai precis la atingeri, fie ele facute cu degetul sau cu un pix de tip stylus.

Update-ul de firmware lansat de Sony introduce si modificari comune ambelor dispozitive mentionate mai sus. Astfel, atat Xperia Z1 cat si Xperia Z Ultra primesc o recalibrare a display-urilor, ceea ce va imbunatati calitatea imaginilor afisate pe ecran. In plus, modul de economisire a energiei este modificat si el pentru a asigura o autonomie mai mare a bateriei si, de asemenea, introducerea conexiunii Exchange imbunatateste viteza de sincronizare a e-mailurilor, afisarea acestora si descarcarea de fisiere.

Compania a inceput deja sa lanseze update-ul pentru sistemul de operare de pe cele doua smartphone-uri asa ca, daca nu l-ati primit inca, cu siguranta acest lucru se va intampla curand.

 

Πηγή: GSM Arena