Sony lanseaza smartphone-ul Xperia Z3 Compact

32

Xperia Z3 este piatra de temelie a produselor Android oferite de Sony. La putin timp dupa prezentarea Xperia Z3 la evenimentul IFA 2014, compania a introdus si Xperia Z3 Compact, un smartphone cu ecran de 4.6 inci.

 

Sony Xperia Z3 Compact este alimentat de un procesor Snapdragon 801 de 2.5 GHz, beneficiaza de o memorie RAM de 2 GB si o capacitate de stocare de 16 GB care poate fi extinsa prin intermediul unui card microSD. Camera principala a smartphone-ului este una de 20.7 inci, la fel ca cea gasita pe smartphone-ul Z3, si beneficiaza de suport ISO 12800.

 

Ecranul de 4.6 inci nu este unul 1080p ca cel gasit pe Xperia Z3, ci unul de 720p. Chiar si asa, display-ul ofera o experienta foarte buna de vizualizare. Xperia Z3 Compact are suport pentru conexiunea NFC, radio FM si suport pentru sunet de inalta rezolutie. Desigur, asta pare impresionant, insa se pare ca Sony a incercat sa incorporeze in Z3 Compact cat mai multe dintre optiunile preluate de la fratele mai mare Z3. Smartphone-ul Xperia Z3 Compact are suport pentru PS4 Remote Play ceea ce inseamna ca utilizatorii isi vor putea folosi telefoanele pe post de ecran pentru console.

 

Noul Xperia Z3 Compact are o grosime de 8.4 milimetri si o baterie cu o capacitate de 2.600 mAh. Sony sustine ca acumulatorul ofera o autonomie de doua zile in conditii ideale de functionare. Deocamdata, compania nu a oferit niciun fel de detalii cu privire la momentul in care dispoztivul va deveni disponibil.

 

 

Πηγή: PocketNow