Sony lansează obiectivul Full-Frame FE 50mm F1.4 ZA Prime

  17

  Sony lansează astăzi noul obiectiv full-frame Planar T* FE 50mm F1.4 ZA (model SEL50F14Z), pentru camerele cu montură E.

   

  Obiectivul fix de 50mm dispune de o diafragmă cu apertură F1.4, care asigură un nivel constant al contrastului si a rezoluției de-a lungul întregului cadru – de la centru către colț – și la toate setările diafragmei, chiar și atunci când se fotografiază cu deschiderea maximă. Structura optică include elemente din sticlă AA (Advanced Aspherical) și ED (Extra-low Dispersion), care reduc aberațiile sferice și cromatice, precum și coating ZEISS® T*, care minimizează defecte precum lumina difuză și reflexiile (flare și ghosting). În plus, design-ul Planar garantează o distorsiune minimă.

   

  Diafragma F1.4 a obiectivului FE 50mm F1.4ZA oferă un nivel de luminozitate și o viteză potrivite pentru fotografia de interior în lumină slabă, pe timp de noapte, pentru portrete și efect bokeh. De asemenea, obiectivul este dotat cu un inel cu buton ON/OFF și un comutator AF/MF.

   

  În plus, obiectivul dispune de un motor de focalizare SSM, care permite fixarea rapidă a punctului de focus. Motorul silențios se va dovedi util în timpul filmărilor.

   

  Preț si disponibilitate

  Noul obiectivFE 50mm F1.4 ZA lens va fi disponibil în Europa din luna iulie, la prețul recomandat de 1.800 de euro.