Sony lanseaza noul Walkman NW-ZX2 cu tehnologie High-Res Audio

15

NW-ZX2 este noul walkman din familia Sony Walkman, cu tehnologie High-Resolution Audio pentru redare cat mai fidela post-conversie si pentru o calitate a sunetului mai ridicata.

 

Amplificatorul Sony S-Master HX pastreaza detaliile semnalului audio in timpul procesarii, minimizand zgomotul si distorsiunea, iar tehnologia DSEE HX recreeaza sunetele inalte care sunt pierdute in timpul procesarii semnalului audio.

 

Capacitatea de stocare interna este de 128GB, putand fi extinsa prin card microSD pâna la 256GB, spatiu suficient pentru mai mult de 1.700 de piese in format audio de inalta rezolutie, iar autonomia este extinsa pana la 60 de ore de redare a fisierelor MP3, dupa numai o singura incarcare.

 

Sony-Walkman-ZX2_frontSony-Walkman-ZX2

Cadrul dispozitivului este realizat din aliaj de aluminium, iar componentele interne precum circuitele audio si cablurile sunt facute din cupru. Noul Walkman NW-ZX2 suporta codecul LDAC, iar conectivitatea Bluetooth iti permite sa asculti muzica chiar si prin conexiune wireless la dispozitive externe.

 

Noul Walkman Sony NW-ZX2 cu tehnologie High-Resolution Audio from va fi disponibil in magazinele din Europa incepand cu primavara acestui an.