Sony lanseaza noua tableta Xperia Z4 mai repede decat era de asteptat

20

Sony a postat recent informatii si o fotografie cu noua tableta Xperia Z4 in Xperia Lounge. Totusi, postarea pare sa fi fost o greseala, pentru ca toate informatiile inclusiv fotografia, au disparut la putin timp dupa.

 

Totusi, informatiile au ajuns rapid pe internet. Astfel, tableta Xperia Z4 va fi dotata cu un ecran 2K de rezolutie inalta, care va oferi o rezolutie de aproximativ 2.560 x 1.440 de pixeli. Alte specificatii tehnice includ, asa cum a notat Sony “cel mai nou procesor ultra-rapid”. Compania a continuat cu precizarile vagi si a notat ca tableta “va avea o performanta a bateriei de top in industrie” si “un corp usor din materiale premium”. Chiar daca indiciile sunt vagi, este clar ca vorbim despre un dispozitiv high-end. NU este clar care este dimensiunea ecranului incorporat in tableta, dar este posibil ca display-ul sa fie unul de 10 inci.

 

Ramane de vazut care sunt specificatiile tehnice exacte la lansare. Sony planuieste sa introduca Xperia Z4 pe data de 3 martie, la evenimentul MWC 2015.

 

Πηγή: Engadget