Sony lanseaza noua camera foto full-frame mirrorless ultra-sensitive α7S II

  15

  Sony extinde astazi gama de camere foto full-frame compacte α7 prin lansarea modelului α7S II. Cu un nivel de sensibilitate ultra-ridicat, wide dynamic range de-a lungul intregului interval ISO si stabilizare pe 5 axe pentru un control superior, noul α7S II ofera o calitate ridicata a imaginii in conditii dificile de luminozitate.

   

  De asemenea, α7SII este dotata cu o gama larga de functii video de tip profesionist cum ar fi capacitatea de a filma in regim 4K cu citirea completa a pixelilor si fara a utiliza efectul de imbinare a pixelilor in formatul full-frame, fiind potrivita atat pentru fotografi, cat si pentru videografi.

   

  Camera foto α7S II dispune de un nivel de sensibilitate ISO cuprins intre 50-409600, de un sensor de imagine full-frame de 12.2 megapixeli de 35mm si un procesor de imagine BIONZ X.

   

  Noul α7S II vine echipat cu un sistem de stabilizare a imaginii pe cinci axe, cu 169 de puncte de autofocus pentru un plus de precizie si viteza, si cu posibilitate de incarcare prin intermediul USB-ului, chiar si atunci cand aparatul este in functiune, oferind astfel o autonomie sporita.

   

  Noua camera dispune de conectivitate prin Wi-Fi si NFC si poate fi utilizat cu aplicatia Play Memories Mobile de la Sony pentru platformele Android si iOS.

   

  Noul model α7S II full-frame va fi disponibil in Europa in noiembrie 2015, la un pret recomandat de 3.400 euro.