Sony lanseaza doua smartphone-uri care fac selfie-uri de 13mp [video]

33

Cand vanzarile din divizia de smartphone-uri scad, asa cum se intampla in cazul Sony, una dintre solutii pare sa fie crearea si lansarea altor doua smartphone-uri medii, care sa fie puternice pe un singur aspect. Astfel, Sony lanseaza Xperia C5 Ultra si Xperia M5, doua smartphone-uri care ruleaza Android 5.0 Lollipop si care sunt capabile sa faca selfie-uri la 13 megapixeli.

 

C5 Ultra are doua camere foto, cea principala si cea frontala, ambele de 13 megapixeli, ceea ce inseamna ca selfie-urile te vor reda cat mai fidel in poze. Pe langa asta, poate nu la fel de important, C5 Ultra vine cu un procesor octa-core de 1.7GHz, un display de 6 inch cu rezolutie 1080p si cu o baterie ce ar trebui sa tina doua zile, de 2,930mAh.

 

Pe de alta parte, M5 vine si el cu camera frontala de 13mp, insa pe langa asta, are un procesor MediaTek de 2Ghz, 3GB RAM, display de 5 inch, cu o camera foto principala de 21,5mp, care poate filma si la rezolutie 4K. Ambele smartphone-uri vor fi lansate pe piata candva luna aceasta, la un pret ce urmeaza sa fie anuntat.

 

Πηγή: engadget