Sony lanseaza doua noi televizoare 4K: S90b-65 si S90B-75

102

Sony a prezentat recent doua noi modele de televizoare numite S90b-65 si S90B-75. Noile modele urmeaza linia de gandire promovata de Sony “atunci cand vezi mai mult simti mai mult”. Televizoarele sunt suficient de mari ca sa aduca cel mai mare si cel mai bun divertisment Sony in sufrageria utilizatorului.

 

Televizoareale au diagonale de 65, respectiv 75 inci si vor fi disponibile efectiv in magazine incepand cu luna octombrie. Ambele modele vor oferi rezolutie 4K si vor fi lansate mai intai pe pietele din Europa. Televizoarele utilizeaza tehnologia TRILUMINOS Display, dar si X-tended Dynamic Range pentru a reda mai bine zonele cu luminozitate intense si tonurile de negru. In plus, tehnologia 4K X-Reality PRO de la Sony pare sa poata rula pe aceste televizoare si atunci cand transmisiunea se face prin cablu si atunci cand se vizioneaza filme Blu-Ray. Sony sustine ca pe ambele televizoare din gama S90 calitatea imaginii este aceeasi care se gaseste pe televizorul high-end Sony X9 4K.

 

In plus, la nivel audio, noile televizoare 4K lansate de companie vor incorpora boxe Multi-angle Live Speaker care functioneaza pe canalul 4.2. Utilizatorii vor putea alege, optional, un subwoofer wireless alb (model SWF-BR100) sau negru (model SW-BR100B).

 

Πηγή: Slashgear