Sony lanseaza doua camere foto compacte cu zoom optic de 30x, speciale pentru calatorii

20

Sony lanseaza doua camere foto potrivite pentru vacante. Este vorba de Cyber-shot DSC-HX90 si DSC-WX500, doua camere foto superzoom compacte, cu functii similare camerelor profesionale, usor de folosit.

 

Ambele modele se adreseaza unor categorii diferite de utilizatori si dispun de o optica buna, cu obiective ZEISS Vario-Sonnar T cu zoom de 30x, un senzor Exmor RTM CMOS cu 18.2 mp si un procesor BIONZ X. Pentru fotografii care prefera fotografia traditionala exista versiunea HX90 cu un vizor OLED retractabil si un inel pentru focalizare manuala sau in trepte. Pentru fotografii interesati sa isi includa selfie-uri bine incadrate in portofoliu, modelele HX90 si WX500 vin cu un ecran LCD rabatabil la 180 grade care ii permite utilizatorului sa vada cum va aparea in fotografie.

 

Compactele HX90 si WX500 beneficiaza de un sistem de stabilizare a imaginii pe cinci axe care elimina efectul de tremur al imaginilor chiar si cu zoom-ul maxim in timpul filmarii. De asemenea, camerele foto dispun de un flash pentru fotografii la lumina redusa, dar si de Wi-Fi-ul cu NFC pentru distributia fotografiilor dar si pentru filmari direct pe tableta sau smartphone.

 

Noile camere foto compacte pentru calatorii Cyber-shot HX90/V si WX500 vor fi disponibile incepand cu luna iunie 2015.

 

HX90_Rear-EVF