Sony Europe Online Store s-a inchis

32

Sony si-a micsorat semnificativ vanzarile online odata cu inchiderea magazinelor digitale din Statele Unite si Canada. La fel s-a intamplat si cu outlet-urile din Japonia, pentru ca firma prefera distributia produselor prin retaileri. Pana recent, locuitorii din Europa puteau inca sa acceseze ramura dedicata regiunii lor din Sony Online Store. Acum, insa, Sony a decis inchiderea completa a magazinului online.

 

Asta inseamna ca utilizatorii din Europa nu mai au optiunea sa cumpere dispozitivele dorite direct de la Sony, ceea ce elimina si posibilitatea de a profita de anumite discounturi facute direct de producator. Si Sony Outlet Store din Marea Britanie a fost inchis, iar utilizatorii care incearca sa acceseze magazinele online sunt redirectionati catre site-ul principal Sony. De acolo, utilizatorii pot alege regiunea si pot vedea o lista de companii partenere de unde pot sa isi achizitioneze dispozitivele.

 

In mod destul de surprinzator, Sony Mobile Store inca nu a fost inchis. Asta inseamna ca utilizatorii pot inca sa cumpere smartphone-uri Xperia direct de la Sony. Ramane de vazut cum va fi aceasta masura primita de catre fani. Se pare ca gigantul a anuntat pe contul de Twitter aceasta inchidere, dar apoi postarea a fost stearsa.

 

Πηγή: PocketNow