Sony detaliaza aplicatia PlayStation pentru Android si iOS

  20

  Luna trecuta, Sony a oferit cateva informatii despre aplicatia PlayStation pentru iOS si Android. Cu siguranta aceasta aplicatie ii va bucura pe gameri intrucat permite acestora sa vada materiale video cu jocuri, dar si alte optiuni.

  Recent, Sony a decis sa dezvaluie mai mult din capailitatile aplicatiei Playstation. Aceasta se va concentra pe doua mari obiective care vor avea in centru Playstation 4. Unul dintre scopuri este sa extinda experienta PlayStation Network pentru utilizatorii care nu se afla mereu langa console. Astfel, gamerii vor putea sa tina legatura cu prietenii lor si cu profilul PlayStation chiar daca se afla in miscare.

  In plus, aplicatia PlayStation va fi capabila sa notifice utilizatorii atunci cand acestia primesc invitatii pentru jocuri multiplayer desi, pentru a se putea si juca, acestia vor trebui mai intai sa ajunga la consola. De asemenea, doritorii care vor folosi aplicatia vor putea sa achizitioneze jocuri noi pentru consola si sa dea comanda de descarcare a fisierelor pe consola direct de pe mobil. Aceasta optiune este una dintre cele care fac aplicatia PlayStation pentru Android si iOS sa se distinga de celelalte.

  PlayStation pentru Android si iOS va permite utilizatorilor sa foloseasca ecranele dispozitivelor lor mobile ca ecrane secundare, pentru jocurile care au aceasta capabilitate. Dezvoltatorii de aplicatii vor putea acum sa transforme tabletele sau smartphone-urile in dispozitive de control secundare sau in ecrane care sa afiseze informatii suplimentare.

  Este de asteptat sa se ofere si mai multe informatii despre aplicatia Playstation in momentul in care lansarea consolei PlayStation 4 va fi aproape.

  Πηγή: Slashgear