Sony Core Smartband iti urmareste si masoara activitatile zilnice [video]

23

Sony a lansat o bratara care iti monitorizeaza aspecte din viata ca sa te tina la curent cu timpul pe care il aloci somnului, plimbarilor, exercitiilor fizice, trimiterii de mesaje, cautarii pe net sau vorbitului la telefon. Asta ca sa stii raspunsul la intrebarea ”cum a trecut timpul asa repede?”

 

Sony Core Smartband este un nou device ‘life-tracking’ care iti masoara activitatile zilnice cu iti ocupi pare parte din timp. Bratara se conecteaza la smartphone-ul tau prin Bluetooth (nu se stie inca daca este compatibila doar cu device-urile Sony) si monitorizeaza orice actiune din viata ta. De la sport la interactiunile sociale, Core Smartband iti prezinta informatiile intr-un grid care iti arata exact timpul pierdut sau petrecut pentru fiecare dintre aceste activitati la care iei parte zilnic.

 

In cazul in care pierzi conexiunea telefonului, Core continua sa inregistreze informatiile si ti le transfera odata ce recastigi conexiunea. Inca nu se stiu exact toate aspectele din viata pe care bratara ti le va monitoriza, insa pana sa fie totul stabilit, urmariti clipul promo al Sony Core Smartband.

 

Πηγή: gsmarena