Sony confirma ca actualizarea Android 5.1 va ajunge pe majoritatea modelelor Xperia

19

Sony cu siguranta este o companie care valorifica update-urile. Chiar daca nu se misca la fel de repede ca alti giganti din domeniu, faptul ca firma aduce actualizarile de soft si pe modele vechi de trei ani, spune multe in legatura cu loialitatea pe care o au fata de consumatori.

 

Recent, Sony a anuntat si ca Android 5.1 Lollipop va ajunge pe intreaga gama Xperia Z, incepand cu luna iulie. Asta inseamna ca modelele Xperia Z, Z1, Z2, Z3, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z si celelalte vor putea rula cea mai noua versiune de soft Google. Compania a confirmat si ca alte modele, ca Xperia T2 Ultra si Xperia C3 se afla in plan pentru a primi actualizarea, dar trimiterea update-ului pe aceste modele va depinde de piata de comercializare. Detalii in acest sens urmeaza sa fie comunicate.

 

Sony nu a oferit niciun fel de date calendaristice legate de programul de update pentru gama Xperia Z, insa este de presupus ca primele modele care vor primi Android 5.1 vor fi cele mai noi. Ramane de vazut care va fi momentul in care gadget-urile vor avea acces la actualizari, cert este ca acest lucru se va intampla in luna iulie.

 

Πηγή: PocketNow