Sony anunta proiectorul 4K Ultra Short Throw, integrat intr-o piesa de mobilier avangardista

99

Sony va aduce proiectorul 4K Ultra Short Throw in Europa in cel de-al doilea trimestru al acestui an. Proiectorul 4K Ultra Short Throw (LSPX-W1S) este un produs reprezentativ pentru conceptul de smart living ”Life Space UX” promovat de Sony la nivel global. Acesta transforma spatiul de lucru sau locuinta intr-un mediu dominat de noi experiente.

 

Ultra Short Throw imbina performantele tehnologice ridicate cu designul inovator intr-un format usor de utilizat. Proiectorul plasat la baza unui perete este capabil sa redea imagini de 147 inchi la rezolutie 4K (de patru ori mai detaliate decat varianta Full HD), creand astfel o experienta spectaculoasa in momentul vizionarii unui eveniment sportiv sau a unui film. Proiectorul, care a primit recent premiul Red Dot Award (Design de Produs 2015, Best of the Best) si un premiu iF design 2015, transforma in cateva secunde un perete gol intr-un mediu dinamic.

 

Proiectorul poate fi instalat si setat cu usurinta, iar capacitatea sa de a proiecta de la baza peretelui elimina necesitatea montarii clasicului suport. “Proiectorul 4K Ultra Short Throw propune o experienta de divertisment inedita”, a declarat Thomas Issa, Product Manager in cadrul companiei.

 

Proiectorul foloseste o sursa Laser Light pentru acuratetea culorilor si pentru luminozitate optima. Sursa Laser Light permite atingerea luminozitatii maxime intr-un timp mai scurt decat lampile clasice ale proiectoarelor si este de zece ori mai durabila. Designul proiectorului 4K Ultra Short Throw il ajuta sa se confunde usor cu o piesa de mobilier atunci cand nu este pornit, indeplinind astfel atat rolul estetic, cat si pe cel functional. Finisajele din aluminiu ale proiectorului dau un plus de eleganta spatiului care il gazduieste, in timp ce boxele elimina cablurile din peisaj.