Sony aduce rezolutia 4K in noile camere Handycam si Action Cam

32

Sony lanseaza trei noi camere video, un Handycam compact la rezolutie 4K, cu stabilizare SteadyShot si cu posibilitate de redare a imaginilor 4K direct pe televizorul full HD, si doua Action Cam, una cu inregistrare 4K si una cu full HD.

 

Primul model este Sony Handycam FDR-AXP33 care aduce rezolutie 4K imaginilor si care este mai usor de utilizat decat predecesorul FDR-AX100, fiind cu aproximativ 30% mai mic decat acesta din urma. FDR-AXP33 este si prima camera video Sony care are sistem de stabilizare Balanced Optical SteadyShot, reducand din tremurul natural al mainii, din orice plan ai filma. Acest nou model inregistreaza in format XAVC S, vine cu un inel si cu un buton manual care au functii de zoom, focus si expunere, iar nu in ultimul rand, camera dispune de un vizor electronic imbunatatit, care ofera mai multe detalii ale cadrelor.

 

FDR-AXP33 FDR-AXP33_proiector

 

 

Noile camere video Sony Handycam 4K sunt disponibile pentru precomanda si vor fi pe rafturile magazinelor din Europa incepand cu luna februarie a acestui an.

 

In ceea ce priveste Action Cam, Sony a anuntat doua noi modele. Primul se numeste FDR-X1000VR care ofera rezolutie 4K, cu redare din perspectiva ochiului care filmeaza, fie ca te cateri, ca sari cu parasuta sau ca esti intr-o barca. Acest model permite filmarea cu pana la 120 imagini pe secunda in format full HD si cu pana la 240 i/s in format HD, iar filmarea in regim 4K se poate face cu pana la 30 imagini/ secunda.

 

Sony_FDR-X1000VR_2Sony_FDR-X1000VR_1

 

Cel de-al doilea model de Action Cam este HDR-AS200VR care este de fapt o versiune actualizata si eficientizata a modelelor anterioare de Action Cam care filmeaza in format full HD. Sistemul de stabilizare optica Steadyshot a fost imbunatatit pentru ambele modele noi de Action Cam, la fel si sistemul Loop Recording care este prezent in ambele camere video, oferind posibilitatea de a inregistra continuu cu ajutorul unei memorii tampon.

 

Noile modele  Action Cam FDR-X1000VR si HDR-AS200VR de la Sony sunt disponibile pentru precomanda. Camera Sony Action Cam FDR-X1000VR va fi disponibila in magazinele din Europa incepând cu luna aprilie a acestui an, iar camera Sony Action Cam HDR-AS200VR va fi la raft in Europa din martie 2015.