Sony aduce doar 12.300 de unitati ale editiei speciale PS4 la nivel global, inclusiv in Romania

8

Editia speciala a PS4, anuntata cu ocazia implinirii a 20 de ani de PlayStation, va fi disponibila in cantitate limitata la doar 12.300 de unitati la nivel global, cateva ajungand si in Romania pentru actiuni speciale.

 

Acest numar fix este justificat de data de lansare a primei console PlayStation, 12/3, iar pretul ei pentru Europa va fi de 499 euro. Purtand culoarea Original Gray, consola aniversara PS4 este simbolul aprecierii noastre pentru toti fanii, publisherii si partenerii nostri care au dat dovada de o sustinere fara margini in ultimii 20 de ani. Ne bazam in continuare pe ajutorul lor pentru a construi impreuna viitorul PlayStation in anii care urmeaza, a declarat Andrew House, Presedinte si Group CEO al Sony Computer Entertainment, Inc.

 

Nu in ultimul rand, incepand cu 1 decembrie 2014, a fost lansat serviciul PS Store in Romania, fiind primul producator de console care isi aduce serviciile online si in Romania, comparativ cu Microsoft sau Nintendo care nu fac asta inca. PS Store permite achizitia de continut digital pentru platformele PlayStation prin card bancar, insa deocamdata se afla in perioada de testare, de aceea serviciul nu este complet functional. 

 

PS4_20_02