Sony a lansat oficial consola PS4 cu memorie de 1 TB

22

Microsoft si Sony au prezentat numeroase jocuri noi in cadrul evenimentului E3 care a avut loc recent. Totusi, la E3 nu au fost lansate si dispozitive hardware. Microsoft a anuntat inaintea evenimentului lansarea consolei Xbox One cu capacitate de 1 TB, iar azi se pare ca Sony i-a calcat pe urme si a lansat PS4 1 TB.

 

Noua consola Sony, cu capacitate dubla, numita “Ultimate Player Edition” PS4 a fost anuntata pe blogul european al companiei si isi va face debutul in Europa pe 15 iulie. Deocamdata Sony nu a oferit niciun fel de informatii cu privire la o disponibilitate ceva mai larga a consolei, insa este foarte problabil ca modelul sa fie facut disponibil si in Statele Unite.

 

De asemenea, Sony a modificat design-ul consolei de 500 GB, asa ca versiunea 1 TB este mai usoara cu 10% decat modelul cu memorie de 500 de GB si cu 8% mai eficienta decat inainte in cazul consumului de energie. De asemenea, o alta schimbare minora s-a produs la nivelul carcasei – carcasa lucioasa a fost inlocuita cu una mata.

 

Mai este de notat ca Sony a adus un update aplicatiilor PlayStation pentru iOS si Android si a adaugat doua optiuni noi. Astfel, utilizatorii pot acum sa introduca carduri cadou PSN si coduri promotionale, asadar nu mai este neaparata nevoie sa se afle langa consola pentru a le revendica. Cea de-a doua optiune este optiunea de afisare a comentariilor pe smartphone-uri si tablete, in timp ce utilizatorul face broadcast de pe consola, ceea ce inseamna ca streamingul nu va mai fi asa de aglomerat.

 

Πηγή: Engadget