Sony a inceput sa distribuie un update major pentru aplicatia de camera foto

11

Sony este cu siguranta lider atunci cand vine vorba despre camerele de smartphone. Compania si-a castigat acest loc mai ales datorita gamei de smartphone-uri Xperia care au intrecut orice alt dispozitiv de pe piata la capitolul foto pentru ca au fost echipate cu un senzor Sony.

 

Recent, producatorul a inceput sa distribuie un update foarte important pentru aplicatia de camera foto a smartphone-urilor sale. Actualizarea vrea sa imbunatateasca experienta utilizatorului si sa faca aplicatii si optiuni ca Superior Auto, Manual, Video si Xperia Camera mult mai usor de accesat. Pentru a putea ajunge la ele, tot ce trebuie sa faca utilizatorii este sa lanseze aplicatia de camera, apoi sa se foloseasca de comenzile swipe pentru navigare.

 

Aceasta schimbare a fost prezentata foarte pe scurt la evenimentul IFA care a avut loc mai devreme in acest an. Abia acum ajunge la utilizatori, dar cu siguranta marcheaza un pas inainte pentru accesibilitate. Sony a inceput distributia actualizarii aplicatiei de camera foto, iar proprietarii de smartphone-uri Xperia Z5, Xperia Z5 Compact si Xperia Z5 Premium sunt eligibili pentru a primi update-ul.

 

Πηγή: PocketNow