Social Roulette, aplicatia cu sanse de 1 la 6 sa iti stearga profilul de Facebook

25

O aplicatie Facebook care recreeaza celebrul joc letal Ruleta Ruseasc iti poate sterge contul de pe reteaua sociala intr-o clipa.

Social Roulette, aplicatia care a fost lansanta pe 11 mai special pentru platforma Facebook, da utilizatorilor sanse de 1 la 6 de a isi sterge contul de pe reteaua de socializare. Ca o forma de sinucidere sociala, aplicatia vine in intampinarea multor utilizatori Facebook care s-au gandit la un moment dat sa isi stearga contul.

Social Roulette se descrie sustinand ca “Oricine se gandeste sa isi stearga contul la un moment dat, este o reactie perfect normala la natura coplesitoare a culturii digitale. Este timpul sa iei in considerare noi lucruri in viata ta? Cauti o sansa sa incepi de la zero? Sau doar cauti emotii puternice pe seama retelei sociale? Poate este timpul sa joci Social Roulette.” Cofondatorul Kyle McDonald sustine ca ideea le-a venit acum cateva saptamani si echipei care a dezvoltat aplicatia i-a luat doar 4 ore sa o construiasca.

Aplicatia nu a fost aprobata de catre Facebook, raspunsul celebrei retele de socializare fiind ca genul acesta de aplicatii ar putea avea un efect negativ pentru experienta utilizatorului, stergerea profilului unui utilizator fiind o violare a politicii platformei Facebook.

Surprinzator, McDonald e foarte optimist in privinta aprobarii aplicatiei de catre Facebook declarand pentru un site de specialitate ca se asteapta ca aplicatia sa fie live incepand cu aceasta saptamana.

Πηγή: CNet