Snapseed 2 primeste noi unelte si editare non-distructiva pentru poze

34

Google a cumparat deja de ceva vreme Snapseed si acum aduce un al doilea update aplicatiei. Atat versiunea pentru Android cat si cea pentru iOS primesc noi unelte de editare, inclusiv optiuni de editare care nu afecteaza calitatea fotografiilor.

 

Multumita optiunii Stacks editarile deja aplicate pot fi anulate si se poate edita din nou imaginea, pe langa posibilitatea de copiere a efectelor dintr-o fotografie in alta (o optiune deja existenta in software-urile de editare Adobe pentru iOS). In ceea ce priveste optiunile efective de editare, au fost adaugateLens Blur, Tonal Contrast, Perspective Transform si Spot Healing ceea ce inseamna ca optiuni disponbile deja in variantele de software de editare pentru PC au ajuns si pe dispozitivele mobile.

 

In plus, a fost adaugata o noua versiune a uneltei Brush care permite aplicarea doar pe o anumita parte a fotografiei. Si interfatele aplicatiilor au primit un upgrade binevenit fata de versiunile anterioare. Aplicatia se poate descarca gratuit din magazinele online dedicate sistemelor de operare Android si iOS.

 

Πηγή: Engadget