Snapchat se va implica in producerea de continut media

27

Snapchat vrea sa complice platforma, asa ca, pe langa poze, mesaje sau clipuri postate si sterse rapid, acum vrea sa produca propriul cu ajutorul jurnalistilor si producatorilor de videoclipuri, astfel incat sa devina o sursa online de informatii relevante.

 

Astfel, platforma Snapchat decide sa nu mai fie doar in canal de distribuire pentru alte companii de media, ci sa devina ea insasi un producator de continut media. Platforma de mesagerie se va transforma intr-un hibrid care sa se adreseze companiilor media tinere ce vor vizibilitate mai mare. Acum un an Snapchat a permis si utilizatorilor sa contribuie la crearea de continut prin introducerea caracteristicii “Our Story“.

 

Continutul creat de diverse companii care aleg sa colaboreze cu Snapchat va fi publicat in serviciul “Discover”, care va fi lansat luna aceasta. Prin producerea propriului continut, Snapchat se distanteaza de alte retele sociale care preiau clipuri si articole din surse externe, ceea ce nu le face neaparat mai putin relevante, in nici un caz nu asigura nici succesul deciziei Snapchat.

Πηγή: digiday