Snapchat adauga mesajele video la aplicatia beta pentru Android

29

Utilizatorii Snapchat pentru iOS au avut ocazia sa testeze facilitatea de mesaje video din aplicatie inca din decembrie 2012, dar acum compania introduce aceasta functionalitate si in aplicatia pentru sistemele de operare Android.

Snapchat a anuntat ca face disponibila o versiune beta a aplicatiei pentru Android care va include si posibilitatea trimiterii de mesaje video. Totusi, se pare ca exista cateva inconveniente. Website-ul de pe care ar trebui sa fie descarcata aplicatia nu pare sa functioneze pentru utilizatorii de pe tot Globul, iar cei care pot vedea link-ul de download sunt intampinati de o pagina care contine un cronometru – setat sa atinga valoarea zero astazi la ora 5 PM ET.

Nu ar fi deloc surprinzator daca link-ul si-ar pierde valabilitatea la acea ora, dar, intre timp, aplicatia poate fi descarcata prin intermediul ferestrei de download care se deschide. Totul este ca utilizatorii sa se asigure ca, odata trimise mesajele video respective, acestea sunt sterse de pe servere.

 

 

Sursa: The Verge