Smartwatch-ul Olio combina designul premium cu compatibilitatea cross-platform

17

Odata cu avansul tehnologic ceasurile inteligente au devenit un lucru comun, iar asta arata cat de mult s-a maturizat aceasta ramura in ultima perioada. Din ce in ce mai multe companii intra pe acest segment si urmaresc sa inoveze. Cel mai nou jucator este Olio cu smartwatch-ul Model One.

 

Desi Olio nu este o companie celebra, angajatii provin de la mari companii de tehnologie, ceea ce inseamna ca echipa are experienta si cunostinte solide, iar Model One este primul ceas inteligent al companiei. Smartwatch-ul vine in doua variante, ambele premium: unul argintiu care costa 595 de dolari si o varianta neagra care costa 745 de dolari. Ambele modele vor putea fi comandate incepand din vara. Ceea ce este deosebit este ca smartwatch-ul va avea suport atat pentru Android cat si pentru sistemele de operare iOS 8 si mai avansate, ceea ce niciunul dintre dispozitivele Android Wear sau Apple Watch nu vor putea oferi. De precizat este ca singurul care ofera o astfel de compatibilitate in prezent este Pebble. Olio promite ca autonomia Model One va fi de doua zile.

 

Ceasul inteligent este echipat cu un cadran rotund care aduce aminte de Moto 360. Ecranul este unul LCD si va afisa notificari bazate pe timp, similar cu ceea ce ofera si Pebble Time. Deocamdata nu este clar daca acest model al celor de la Olio va fi sau nu bine primit, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem cum va evolua situatia.

 

Iata si un material video care prezinta Olio Model One:

 

 

Πηγή: PocketNow