Smartphone-urile Samsung Galaxy A5 si A3, disponibile in Romania

32

Samsung lanseaza in Romania seria de smartphone-uri Galaxy A, reprezentata de doua smartphone-uri destinate tinerilor, cu design ultra-subtire si carcasa metalica.

 

Noile smartphone-uri din Seria A ofera conexiune rapida la internet cu reteaua LTE Cat 4, cinci megapixeli camerei frontale si functii care sa creeze selfie-uri de calitate si personalizate, incat sa iesi in evidenta in marea de selfie-uri postata pe retelele de socializare.

 

Samsung Galaxy A3 si A5 au ecrane SuperAmoled, cu tehnologie Adaptive Display, vin cu procesor quad-core de 1.2GHz, cu 16GB memorie care poate fi extinsa pana la 64GB, cu camera foto principala de 13MP si cu sistem de operare Android 4.4 KitKat.

 

Poate cel mai important este ca noile telefoane, A5 si A3m, au carcasa din metal si ca sunt cele mai subtiri smartphone-uri produse de Samsung pana acum, avand 6,7mm, respectiv 6,9mm grosime. In functie de asta poti face si alegerea, dar si in functie de culoare, Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver si Champagne Gold.