Smartphone-ul Tauri 88 face selfie-uri de lux pentru cei care vor sa plateasca 6000 dolari [video]

20

Un Lamborghini poate nu-ti permiti, dar poate un smartphone creat de fiul lui Lamborghini, da, asta doar daca ai un stil de viata si un succes profesional care te lasa sa cheltuiesti 6000 dolari pe un telefon. Bine ar fi sa cunosti ce este luxul, pentru ca un smartphone nu te va hrani.

 

Ca sa arati cat de special esti, Tonino Lamborghini lanseaza doar 1.947 exemplare ale smartphone-ului Tauri 88, asta ca sa nu te trezesti cumva cu multa lume in jurul tau care are acelasi telefon si sa nu mai fii special.

 

Torino-Lamborghini-88-Tauri-3_thumb 

Combinatia de piele si otel, precum si teaser-ul smartphone-ului de mai jos sugereaza faptul ca acest Tauri 88 este dedicat barbatilor. Ca specificatii, Tauri 88 ruleaza cu Android, are un ecran de 5 inch, cu rezolutie 1920 x 1080, un procesor quad-core Snapdragon 801 de 2.3GHz, o memorie RAM de 3GB si spatiu de stocare de 32GB.

 

Asadar, Tauri 88 nu este decat un accesoriu de lux pe care il vei folosi ca atare, nu pentru performantele lui. Cu toate astea, daca esti fan selfie, smartphone-ul iti promite ca face cele mai luxoase selfie-uri din lume. Pentru 6000 dolari, ar fi bine sa fie. Lansarea Tauri 88 va avea loc undeva luna aceasta.

 

Πηγή: theverge