Smartphone-ul Pantech Vega Iron2 a fost lansat oficial

38

Pantech a anuntat oficial lansarea smartphone-ului Vega Iron2. Dispozitivul este unul compatibil LTE-A si va fi ajunge efectiv in magazinele de pe piata din Coreea de Sud in aceasta luna. Smartphone-ul vine in doua culori: alb si negru.

 

Design-ul Vega Iron2 cuprinde o rama de metal care va fi si ea disponibila in mai multe variante de culori, iar butonul de home plasat in partea de jos a dispozitivului aminteste de design-ul Samsung Galaxy S2. Smartphone-ul celor de la Pantech este alimentat de un procesor de 2.3 GHz Qualcomm Snapdragon 801, nu de Snapdragon 805 cum sugerau initial zvonurile. Memoria RAM este de 3 GB, iar capacitatea de stocare de 32 de GB. In ceea ce priveste sistemul de operare, Vega Iron2 va rula Android 4.4.2 KitKat.

 

Vega Iron2 incorporeaza un ecran de 5.3 inci, 1080p AMOLED, o camera foto de 13 megapixeli cu stabilizator optic si o camera frontala de 2.1 megapixeli. Camera foto are si capabilitati video si poate inregistra imagini la rezolutie 4K. Dimensiunile smartphone-ului sunt 144.2 x 73.5 x 7.9 milimetri, iar dispozitivul cantareste 152 de grame si este alimentat de o baterie cu o capacitate de 3.220 mAh.

 

Deocamdata, Pantech nu a anuntat si o lansare la nivel global a acestui smartphone. Totusi, este de notat ca predecesorul acestui model nu a avut parte de o distributie globala.

 

Πηγή: GSM Arena