Smartphone-ul Oppo Find 7 apare in prima imagine oficiala

15

Oppo a postat prima fotografie oficiala cu viitorul smartphone Find 7. Imaginea a fost postata pe reteaua sociala Weibo si infatiseaza doar spatele dispozitivului. Totusi, este de ajuns ca sa ne facem o idee cam cum va arata viitorul smartphone al celor de la Oppo.

 

Fotografia arata ca Find 7 va avea un fel de material lucios pe capacul din spate si nu va ramane la design-ul mat promovat de smartphone-ul Oppo 5. Compania numeste acest design lucios “design de oglinda holografica si promite ca noul smartphone sa respecte linia cu care a obisnuit Oppo.

 

Laturile spatelui de sticla sunt tesite si se poate observa ca exista un inel de metal. Camera foto cu blit de tip LED sunt situate in partea de sus, iar zvourile spun ca aceasta va avea o capacitate de 13 megapixeli. Tot speculatiile sugereaza ca noul Oppo Find 7 ar putea incopora un procesor Snapdragon 800 si o baterie cu o capacitate de 4.000 de mAh.

 

Totusi, Oppo a dezvaluit ca smartphone-ul Find 7 va deveni disponibil in 2014. Din acest punct de vedere, este greu de crezut ca firma va incorpora in dispozitiv un procesor produs in 2013.

 

Πηγή: GSM Arena