Smartphone-ul octa-core Ascend P6S confirmat de presedintele Huawei

23

Smartphone-ul Huawei Ascend P6 nu este numai cel mai subtire si mai bine desenat smartphone de pe piata, ci si unul cu specificatii tehnice multumitoare. Singurul neajuns al lui Ascend P6 este procesorul, care are probleme cu supraincalzirea si nu este prea performant.

 

Compania a constientizat aceasta problema si acum se pregateste sa lanseze o versiune superioara a acestui smartphone – o versiune care sa incorporeze un procesor octa-core. Anuntul a fost facut chiar de presendintele Huawei pe platforma de blogging Weibo. Viitorul smartphone Huawei P6S va fi alimentat de un procesor personalizat care il va inlocui pe cel K3V2 prezent acum pe produsele companiei.

 

Procesoul care va alimenta Ascend P6S va fi unul de tip true-octa-core, ceea ce inseamna ca toate cele opt nuclee care il alcatuiesc vor putea functiona simultan. Acest lucru este deosebit, tinand cont ca procesorul octa-core Exynos produs de Samsung nu permite decat functionarea a maxim patru nuclee simultan.

 

Celelalte specificatii tehnice pentru smartphone-ul Huawei P6S raman necunoscute, dar este de asteptat sa reprezinte un mare upgrade fata de versiunea actuala. Deocamdata, nu s-au oferit niciun fel de alte detalii cu privire la lansare sau la pretul la care va fi comercializat dispozitivul.

 

Πηγή: GSM Arena