Smartphone-ul de lux Gresso Radical Black Edition a fost lansat

33

Gresso a lansat un nou smartphone in linia dispozitivelor de lux pe care le produce. Acesta este un dual-SIM, se numeste Radical Black Edition si este deja disponibil pentru precomanda la pretul de 2.500 de dolari.

 

Chiar daca pretul de comercializare este mare, Gresso Radical Black Edition nu uimeste in ceea ce priveste dotarile. Smartphone-ul incorporeaza un procesor quad-core de 1.2 GHz, insa nu este clar cine l-a produs. In plus, exista un ecran qHD de 4.5 inci care ofera o rezolutie de 960 x 540 de pixeli si o camera foto de 8 megapixeli. Capacitatea de stocare este de 36 de GB, iar dispozitivul ruleaza sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean.

 

Pentru ca este construit din titan, Radical Black Edition cantareste 219 grame, iar dimensiunile sunt de 138 х 69 х 12 milimetri. Logo-ul care va fi incorporate pe smartphone va veni in trei variante de culori metalice: titan, alb si galben auriu. Fiecare dintre aceste variante de smartphone va fi disponibil cumparatorilor in doar 100 de exemplare.

 

Πηγή: GSM Arena