Skype pentru Windows Phone 8 primeste apel video HD si integrare People Hub

23

Fanii aplicatiei Skype de pe Windows Phone 8 se vor bucura sa afle ca aplicatia a primit posibilitatea de efectuare a apelurilor video in format HD. Aceasta facilitate va functiona pe dispozitivele “de ultima generatie” care ruleaza sistemul de operare Windows Phone 8 – Nokia Lumia 920, HTC 8X si Samsung Ativ S. Proprietarii de dispozitive “din gama medie” vor trebui sa se multumeasca cu apeluri video la calitate VGA, desi Microsoft sustine ca, in urma acestui update, versiunea  2.4 a aplicatiei Skype aduce imbunatatiri la acest capitol.

In plus, toate dispozitivele cu Windows Phone 8 vor beneficia de integrare People Hub, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor putea sa treaca la lista de apeluri Skype direct din agenda telefonica, in loc sa fie nevoiti sa ruleze Skype ca o aplicatie separata. De asemenea, comutarea dintre apelurile normale si cele prin Skype este acum integrata in meniu.

Totusi, aplicatia Skype 2.4 are cateva probleme ca imposibilitatea de a afisa in mod picture-in picture imaginile in timpul apelurilor video si neafisarea notificarilor. Compania ofera, insa, instructiuni pentru a rezolva aceste inconveniente rapid. Noua versiune a Skype este gratuita si poate fi descarcata din magazinul online Windows Phone Store.

 

Πηγή: Engadget