Skype lanseaza cardurile cadou de sarbatori

38

Skype a lansat o serie de cadouri pentru a face mai usor ca utilizatorii sa tina legatura cu cei dragi de sarbatori. Luna trecuta, Skype a oferit apeluri gratuite o luna intreaga, insa oferta nu a durat decat 1 zi. Urmatoarea promotie a companiei se refera la cardurile cadou.

Skype ofera atat atat carduri digitale cat si fizice, in valoare de 10 dolari sau mai mult. Acestea pot fi folosite fie pentru apeluri de voce, fie pentru conexiunea Skype Wi-Fi de pe aeroporturi. Daca utilizatorii vor dori un card cadou personalizat, vor trebui sa comande unul online. Pentru cei care doresc un card Skype fizic, acesta poate fi ridicat de la Microsoft Store, Office Max sau Target. Din pacate, majoritatea acestor magazine nu exista in Romania.

Desi 10 dolari poate parea o suma mica, Skype asigura ca aceasta suma ofera suficiente minute pe care le poti vorbi cu cei dragi. Compania a facut chiar si un infografic comparand diferite produse pe care le poti cumpara cu 10 dolari. Spre exemplu, conform Skype, cu 10 dolari poti cumpara 1.62 halbe de bere, dar acceasi suma ti-ar putea aduce un abonament premium de 1 luna la serviciul de VoIP. Daca problema se pune astfel, cu siguranta oferta Skype suna tentant.

Pentru rudele care se afla peste ocean, cardul cadou de la Skype poate fi, cu adevarat, un cadou valoros. In timp ce apelurile Skype-to-Skype sunt gratuite, indiferent de zona, apelurile care retelele fixe sau mobile, pot sa coste cativa centi, in functie de zona in care sunt. Asa ca, daca rudele nu au acces la un computer, un card Skype este perfect atunci cand au nevoie sa sune pe cineva in reteaua locala de telefonie fixa sau mobila.

 

Sursa: SlashGear