Skype for Business ajunge pe dispozitivele mobile

20

Acum doua luni, Skype a lansat versiunea business a software-ului care include si integrare cu MS Office Calendar si permite trimiterea de mesaje de grup si initierea de apeluri video catre pana la 250 de persoane. Recent, compania a anuntat ca va aduce software-ul cu capacitati similare si pe dispozitivele mobile, atat cele cu sistem de operare Android cat si iOS.

 

Aplicatia va include un panou de navigare unde utilizatorul va putea sa caute contacte, sa verifice mesaje si evenimente, dar va avea acces si la istoricul datelor. Initierea de legaturi cu contactele va fi mai usoara ca urmare a introducerii unor butoane mai mari pe ecran si a unei optiuni de apel video in mod fullscreen.

 

De notat este ca versiunea Skype Business pentru dispozitivele mobile nu este tocmai gata pentru publicul larg. Deocamdata, compania a lansat o versiune adresata utilizatorilor din programul preview. Managerii IT corporate pot inscrie maximum 8 angajati care sa testeze versiunea (4 pentru Android si 4 pentru iOS), pe site-ul www.skypepreview.com, pan ape 17 august.

 

Πηγή: Engadget