Skype, apeluri gratuite timp de o luna pe retelele mobile si fixe din intreaga lume

12

Daca sunteti un utilizator regular Skype, cu siguranta adorati apelurile free Skype-to-Skype. Dar platforma VoIP este mult mai mult decat atat, puteti apela pe mobile sau pe fix oriunde in lume, folosind credite Skype, care este unul dintre fluxurile principale de venit.

Momentan serviciul detinut de Microsoft permite apelarea gratuita timp de o luna in anumite tari. Acest lucru presupune apeluri catre telefoanele mobile in sapte tari, inclusiv SUA, Canada, Hong Kong si Thailanda, plus apeluri nelimitate catre numere fixe din peste patruzeci de tari, mare parte din teritoriul Europei.

Un singur aspect trebuie atent mentionat, faptul ca autentificarea serviciului se face pe baza unui card de credit si unei abonari la caracteristica. Dupa perioada de gratuitata sarcina ta este sa contramandezi abonarea.

Interesant, este faptul ca Microsoft pune la dispozitia utilizatorilor serviciul, doar pentru cei care au fost inregistrati cu 29 de zile inainte de oferta. Aceasta oferta suna tentant si pentru cei care nu utilizeaza Skype, dar din pacate nu este adresata catre ei.

Sursa: www.thenextweb.com