Skylanders Superchargers aduce masinutele la viata pe 25 septembrie! [video]

24

Skylanders inoveaza din nou odata cu lansarea Skylanders SuperChargers pe 25 septembrie 2015, prin introducerea de vehicule care prind viata alaturi de eroii binecunoscuti.

 

Copiii pot utiliza aceste noi vehicule in joc, folosindu-se de ele in lupta, pentru curse sau chiar batalii aeriene. Dezvoltat de Vicarious Visions, Skylanders SuperChargers ofera un nou tip de gameplay, bazat pe o poveste fascinanta si o aventura ce te tine lipit de controller, fie ca strabati Skylands pe jos, pe roti, pe apa sau prin aer angajat fiind intr-o gramada de activitati, de la lupte, puzzle-uri si mini jocuri pana la aventuri prin tinuturi pline de surprize.

 

”Am creat categoria jucariilor care prind viata si am continuat sa inovam si sa aducem noutati cu fiecare joc lansat. Mai intai am adus eroii la viata si acum a venit randul masinutelor pe care acestia le folosesc in Skylanders SuperChargers,” a afirmat Eric Hirshberg, CEO Activision Publishing. ”Ne place sa dezvoltam aceste jocuri pentru ca de fiecare data cand o facem ne uitam la copilul din noi. Ce copil nu si-a imaginat masinute extraordinare, cu puteri nemaiintalnite, si aventurile pe care le-ar putea avea impreuna cu ele? Skylanders SuperChargers iti transforma visurile in realitate.”

 

Skylanders SuperChargers vine cu o serie de eroi complet noi, numiti SuperChargers, cu miscari noi, o serie de atacuri puternice si arme noi. Acesti SuperChargers au abilitati noi care ii vor ajuta pe Portal Masters sa lupte impotriva lui Kaos. In total, 20 de SuperChargers si 20 de vehicule se vor putea achizitiona pentru noul joc Skylanders.

 

Jucatorii vor putea aduce modificari vehiculelor sau le vor putea echipa cu arme din ce in ce mai puternice. Pentru cea mai buna experienta, jucatorii pot combina un erou SuperCharger cu un vehicul anume pentru a crea o combinatie SuperCharged, deblocand astfel o noua modificare ce imbunatateste major performanta celor doi. Nu numai ca poti folosi un vehicul in joc, dar multe vin cu parti mobile pentru ca cei mici sa le poata folosi pe post de jucarii si cand nu se joaca Skylanders. De asemenea, Skylanders SuperChargers include suport pentru cele peste 300 de jucarii Skylanders lansate pana in prezent, astfel incat toti acesti eroi pot pilota noile vehicule pe pamant, pe apa sau prin aer.

 

Povestea din noul joc Skylanders se axeaza pe eforturile lui Kaos de a controla Skylands. In incercarea lui de a-i elimina pe Skylanders, Kaos dezlantuie cea mai sinistra arma construita vreodata – Doomstation of Ultimate Doomstruction – capabila sa consume cerul. Din fericire, Master Eon a observat la timp avertismentele si a alcatuit o echipa de eroi Skylanders capabili sa piloteze o flota de vehicule ce se deplaseaza pe pamant, pe apa si prin aer si care ii pot ajuta sa il opreasca pe Kaos.

 

Skylanders SuperChargers va fi disponibil pentru Xbox 360 si Xbox One, PlayStation 3 si PlayStation 4 si Wii U, in timp ce o aventura separata se va lansa pe Wii si 3DS. Aditional, experienta completa Skylanders SuperChargers va fi disponibila si pe iPad. Skylanders SuperChargers se lanseaza pe 25 septembrie in Europa.