Skylanders Superchargers acum disponibil in magazinele din Romania [video]

28

Jocul Skylanders SuperChargers este disponibil in magazinele din Romania, prin intermediul partenerilor locali Activision Publishing.

 

Dezvoltat de Vicarious Visions, Skylanders SuperChargers ofera un nou tip de gameplay, bazat pe o poveste si o aventura pe care le poti incerca fie ca strabati Skylands pe jos, pe roti, pe apa sau prin aer.

 

Skylanders SuperChargers vine cu o serie de eroi complet noi, jucatorii vor putea aduce modificari vehiculelor sau le vor putea echipa cu arme din ce in ce mai puternice, pot combina un erou SuperCharger cu un vehicul anume pentru a crea o combinatie SuperCharged.

 

Skylanders SuperChargers este acum disponibil prin intermediul Altex si Media Galaxy pentru Xbox 360 si Xbox One, PlayStation 3 si PlayStation 4 si Wii U la preturi incepand de la 249.90 RON pentru versiunile Starter Pack Standard Edition si de la 299.90 RON pentru versiunile Starter Pack Dark Edition, in timp ce o aventura separata va asteapta pe Wii si 3DS. Aditional, experienta completa Skylanders SuperChargers este de asemenea disponibila si pentru tabletele iPad.