Skylanders Imaginators acum în magazine, pentru copiii de toate vârstele

326

Activision Publishing anunță lansarea Skylanders Imaginators, oferind tuturor ocazia să-și folosească imaginația și să creeze pentru prima oară în această serie propriul Skylander.

 

Skylanders Imaginators oferă jucătorilor o mulțime de alternative pentru a modifica aspectul personajelor, puterile și abilitățile lor, numele, tema muzicală și multe altele.

 

Kaos este din nou hotărât să cucerească Skylands, astfel încât jucătorii vor fi nevoiți să-și imagineze proprii Skylanderi, cunoscuți sub denumirea de Imaginators, folosind jucării aliniate cu un anumit element, Cristale ale Creației, ce permit de asemenea transportul personajelor de la o consolă la alta.

 

Nu în ultimul rând, Skylanders Imaginators introduce o nouă serie de personaje, Sensei Skylanders, o serie de eroi noi ce reprezintă 10 clase de luptă precum Cavaler, Vrăjitor sau Luptător.

 

Sensei Skylanders îi vor antrena pe Imaginators, oferind o serie de beneficii precum arme dedicate, acces în diferite zone ale jocului sau tehnici secrete de luptă. Sensei Skylanders au de asemenea o abilitate specială, denumită Sky-Chi. Vor fi în total 31 de Sensei, printre care și răufăcători din jocurile precedente care acum luptă de partea binelui.

 

Dezvoltat de Toys for Bob, Skylanders Imaginators este acum disponibil în magazinele Altex și Media Galaxy pentru Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 si Nintendo Wii U, oferind suport pentru cele peste 300 de jucării deja disponibile odată cu jocurile anterioare ale seriei.