Sistemul Apple Pay ar putea fi lansat pe 18 octombrie

18

Se pare ca Apple planuieste sa lanseze sistemul de plati wireless Apple Pay pe data de 18 octombrie. Informatia a ajuns pe internet dupa ce o serie de e-mailuri care explica angajatilor Walgreens cum functioneaza sistemul NFC de plata au fost publicate de un site de profil.

 

E-mailurile sugereaza ca lantul de magazine o sa inceapa sa accepte platile prin Apple Pay de pe data de 18 octombrie. Exista sansa ca Apple sa lanseze oficial serviciul pe data de 17, vineri, sau chiar pe data de 16 octombrie, atunci cand au programat un eveniment iPad.

 

Pana acum, Apple nu a mai lansat produse vinerea sau sambata, asa ca lansarea Apple Pay intr-o zi de weekend ar putea fi putin ciudata. De asemenea, este de notat ca Apple Pay va functiona pe smartphone-urile iPhone 6 si iPhone 6 Plus si, chiar daca deocamdata optiunea nu este activa pe smartphone-uri, un update iOS 8.1 care este asteptat in jurul datei de 18 octombrie va adauga cu siguranta aceasta facilitate.

 

Pe langa Walgreens, si cei de la USAA au confirmat recent ca vor avea suport pentru platile prin Apple Pay incepand cu 7 noiembrie prin cardurile Visa si Mastercard. Cand Apple a anuntat pentru prima data Apple Pay, s-au enumerate si cateva firme care vor accepta aceste tipuri de plati, si anume: McDonalds, Disney, Nike, Staples, Subway, Whole Food, Citi, Bank of America si Chase.

 

Πηγή: Slashgear